Řekněte si své "ano" na zámku Kozel

Zažijte svatbu jako z pohádky na zámku Kozel! Ideálním místem pro uspořádání vašeho svatebního obřadu jsou půvabné interiéry zámecké kaple svatého Kříže nebo malebná zákoutí přilehlého parku.

V zámecké kapli se nachází 36 míst k sezení a cca 30 míst ke stání (v případě větší svatby umožňujeme otevření empory).  Případně můžete využít náš svatební palouček, který se nachází v těsné blízkosti zámku a jízdárny (zde je počet svatebčanů neomezen).  

Svatební obřady pořádáme v období duben až říjen, v době od 10.00 do 16.00 hodin, vždy v celou hodinu. Je možné se domluvit i na mimořádném termínu mimo uvedené měsíce, kdy v případě zimního období je možnost vytopení zámecké kaple.

Samozřejmostí je pak bezplatné fotografování v prostorách kaple i v celém areálu zámeckého parku. Fotografování v zámeckých interiérech je zpoplatněno.

A pokud váháte s výběrem místa pro uspořádání svatební hostiny, umožňujeme též pronájem prostor Modrého salonku, který je součástí budovy zámecké kaple.

Pokud jste se rozhodli, že svůj slavnostní den prožijete u nás, podrobné informace Vám poskytne paní Kateřina Karez, s níž si můžete domluvit také prohlídku svatebních prostor.
Kontakt: +420 775 054 243, karez.katerina@npu.cz